Totaal aantal pageviews

zaterdag 14 februari 2009

Karper ondanks het ijs toch actief.Jaap een collega van de Ned Spoorwegen waar hij HC is, stuurde mij deze mooie foto,s uit de Biesbosch.
Waar hij tegen aan woont, ja sommige mensen wonen nou eenmaal op mooie plekjesDeze karper zag hij bij een mooie wandeling zo maar een paar keer langs de ijsrand draaien.zouden ze daar wel actief zijn is nu de vraag ondanks deze kou.


Gelukkig is de winter "bijna"voorbij.De hengels kunnen uit het vet de voerplekjes kunnen gemaakt worden.Waar wachten we nog op.............zon en warmte voor ons eigen zal ik maar zeggen.

Groet Hennie Hoefakker

Geen opmerkingen:

Over mij

Mijn foto
Als 15 jarige (1969) raakte ik al besmet met het virus Karper.! Dat is nooit meer over gegaan, en ook al zijn er soms tijden bij dat ik minder op de karper vis, door dat ik ook nog eens moet werken, karper is de vis die mij het meeste kan inspireren. Daarna komt de Snoek en de Baars al zal een mooie Zeelt en een mooie Ruisvoorn mijn hart ook sneller doen kloppen. Echter het Karpervirus is er nog steeds en zal na 43 jaar nu ook wel voor altijd blijven.