Totaal aantal pageviews

zondag 15 mei 2011

Een Natuurlijke vijand van de Karper.

Een Natuurlijke vijand van de Karper.

Soms zie je wel eens ergens op een site een foto staan waarvan je denk @#@#%@#% had ik die nou maar gemaakt. Ik kan u vertellen dat gevoel had ik toen ik deze foto zag, een van de foto,s uit een serie van de visarend en daarbij waren dus nog vele mooie foto,s  van deze visarend  met 2 karpers aan zijn poten de één nog mooier dan de andere kwam voorbij, gelukkig was de maker van de foto een persoon die ik op de ijsvogelplek van de Oostvaardersplassen had ontmoet in 2010 en een geheel eigen site heb vol met mooie natuurfoto,s dit in de ruimste zin van het woord.
Een kort mailtje van mij naar hem toe of ik deze foto mag plaatsen in mijn blog met bronvermelding  was snel positief beantwoordt Herbert Jan Koopman gaf mij toestemming en stuurde een foto naar mij toe. Herbert Jan nogmaals bedankt daarvoor.Zijn Site is het bekijken zeer zeker waard als men van de IJsvogel houd of allerlei roofvogels en andere dieren het is een aaneenschakeling van mooie momenten en denkt u nou niet dat komt maar even aanwaaien nee dit persoon doet zeer veel moeite ervoor en als men de uren rekent die hij daarvoor maakt kan men zeggen hij lijkt wel een karpervisser zo fanatiek.
Ik kan u uit de droom helpen, Herbert Jan Koopman was vroeger een karpervisser. Hij vist er nu dan  niet meer op en heeft nu deze passie gevonden maar hij weet wat wij als karpervissers beleven.
Ik kan slechts zeggen kijk en geniet van de foto,s van Herbert Jan en ook de vele andere mooie plaatjes van o,a de IJsvogel en vele meer, hier de naam van zijn site   http://www.herbert-jan.nl/

Groet Hennie Hoefakker


1 opmerking:

Hans zei

Werkelijk schitterende foto"s!

Die "vliegende deur" die pakt er gewoon 2 tegelijk..niks voorvoeren etc.

Gr. Hans

Over mij

Mijn foto
Als 15 jarige (1969) raakte ik al besmet met het virus Karper.! Dat is nooit meer over gegaan, en ook al zijn er soms tijden bij dat ik minder op de karper vis, door dat ik ook nog eens moet werken, karper is de vis die mij het meeste kan inspireren. Daarna komt de Snoek en de Baars al zal een mooie Zeelt en een mooie Ruisvoorn mijn hart ook sneller doen kloppen. Echter het Karpervirus is er nog steeds en zal na 43 jaar nu ook wel voor altijd blijven.