Totaal aantal pageviews

dinsdag 31 mei 2011

Elektronische weegschaal. / Aldi. tot 40 kilo.!!

Elektronische weegschaal. / Aldi. tot 40 kilo.!!
Een elektronische bagageweegschaal met digitale display voor slechts 6,99 euro is geen geld.Als ik Maandagochtend aan het karperen ben met Hans Roestenburg in de vijver van het industrieterrein de Isselt in Amersfoort toont hij mij dit bijzonder nuttig apparaat een digitale bagageweger die tot 40 Kg gaat.

Nou vang ik niet elke dag een karper van dit kaliber, L L L maar ach na een demonstratie van Hans hoe het een en ander werkt ben ik overstag, ik wil ook zo,n ding en er eens mee werken Ja zeg Hans bij de Aldi deze week er lagen er nog genoeg toen ik er eentje kocht zie die nog.
Hans wil wel voor mij kijken of ze er nog zijn dezelfde avond belt hij me al op ik heb er nog eentje kunnen kopen er lagen er nog maar 3 wie wil nu zo,n ding kopen zegt die nog, (nou mensen die op vakantie gaan soms.? ) Ja die dingen zijn makkelijk en dus hebbedingetjes voor vakantiemensen maar voor de karpervisser een leuk ding wat op 10 gram nauwkeurig weegt dus kopen zal ik maar zeggen Een goede uitleg zit erbij en de display is in grammen, kilo,s en Lb / oz  afleesbaar met als leuke indicatie als de weger het gewicht heeft verwerkt er een pieper afgaat ( niet gelijk weer naar je hengels kijken zoals ik dat gelijk toen deed ) die dat bevestigd, en het heeft een mooie blauwe verlichte display  wat handig is in het donker, er zitten 2 batterijen bij en er zit 36 maanden garantie op dus dat zit wel goed zal ik dan zeggen en dat allemaal voor bijna 7 euro ik zou zeggen doen en nu snel naar de Aldi en kopen dat spul.
Ps: een musketonhaak eraan en je weegnet hangt er goed in
Groet Hennie Hoefakker
1 opmerking:

Hans zei

Hoi Hennie,

Naar aanleiding van dit weegschaal bericht ben ik naar de Aldi gesneld..

Tot mijn verbijstering lagen er nog slechts 2...afgerekend € 6.99.=

Thuis direct het vernufige apparaat in gebruik genomen met ala test een emmertje water.

4.810 gram gaf hij aan.
Mijn Reuben Heaton € 75.00.=

gaf 4.8 kilo aan....
Conclusie: als het op de gram aankomt ren naar de aldi!

Groet Hans

Over mij

Mijn foto
Als 15 jarige (1969) raakte ik al besmet met het virus Karper.! Dat is nooit meer over gegaan, en ook al zijn er soms tijden bij dat ik minder op de karper vis, door dat ik ook nog eens moet werken, karper is de vis die mij het meeste kan inspireren. Daarna komt de Snoek en de Baars al zal een mooie Zeelt en een mooie Ruisvoorn mijn hart ook sneller doen kloppen. Echter het Karpervirus is er nog steeds en zal na 43 jaar nu ook wel voor altijd blijven.